چـــــــل چـــــو

رســــانۀ خوش خُلقـــــان

مادرم مرا اصلاح طلب زایید!!

يكشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۴:۰۲ ب.ظ

"اصلاح طلب" به شخصی می گویند که طالب اصلاح است و دلش می خواهد جامعه ای با تغییراتی جزئی داشته باشد اما در ویکی پدیا تعبیر اصلاح طلبی را اینگونه نوشته اند: به جریان سیاسی گفته می‌شود که انجام تغییر در جامعه را از طریق انجام اصلاحات در قوانین و سیاست‌ها و نه از طریق انقلاب و تعویض حکومت، تبلیغ می‌کند.

اما نگفته اند: "اصلاح طلب اجتماعی" هم ممکن است باشد و صرفا" اصلاحات نمی تواند یک جریان سیاسی باشد، درمیان مسیحیان، از زمان هانری هشتم در انگلستان و یا در قرن شانزدهم توسط مارتین لوتر و ژان کالون در آلمان اصلاحات مذهبی نیز وجود داشته 

به نظر من فردی که برای کوتاه کردن موی سرش به پیرایشگاه می رود هم یک اصلاح طلب است!! حتی کسی که به بهداشت فردی خود اهمیت می دهد هم یک اصلاح طلب است چرا که به زعم من خواهان تغییرات بودن در هر زمینه ای که فکرش را بکنید اصلاح طلبی است.

اصلاحات حتی ممکن است در یک خانواده که در بیشتر جوامع، نهاد اصلی جامعه‌پذیری کودکان است اتفاق بیافتد و این یک رفتار کاملا" انسانی در یک جامعه ی کوچک مثل خانواده است .

حال فرض کنیم بنده با چنین نگرشی در خصوص اصلاحات، خود را یک اصلاح طلب می دانم و همیشه در کلیه ی مراحل زندگی از اصلاحات استقبال میکنم و به تبع، ممکن است به جهت روحیه ی اصلاح طلبی به یک جریان سیاسی حامی اصلاحات هم گرایش داشته باشم ، به نظر شما آیا من یک فرد سیاسی هستم؟ یا تمام افکار و عقاید جریانات سیاسی اصلاح طلب را می پذیرم؟

حوصله ی مقاله نوشتن ندارم پس با یه مثال ساده می رم سراغ اصل مطلب:

فردی با موهای ژولیده و هفت اینچ، موی زائد زیر بغل، به علاوه ی یک زیرپوش چرک و بویی شبیه بوی تعفن یک لاشه ی گربه  رو تجسم کنید!

تجسم کردید؟

حتما" حالتون به هم خورد، مهم نیست با یک همزاد پنداری ساده می تونید درکش کنید و یا می تونید بهش توصیه کنید بره حموم و خودش رو تمیز کنه و موهاش رو هم اصلاح کنه! ممکنه طرف یه لبخند قشنگ بهتون تحویل بده و بگه: به شما هیچ ربطی نداره و شما رو به تفتیش زندگی شخصی دیگران متهم کنه و غُرغُر کنان شما رو ترک کنه و محل سگ هم بهتون نذاره!!

و یا ممکنه به حرفتون گوش بده و بعد از اینکه تمیز شد ازتون تشکر کنه!

بعضی ها وقتی به این قسمت از ماجرا می رسند خیال می کنند خیلی آدم با شعوری هستند و ممکنه حرفهاشون همین تاثیر رو، بر روی بقیه ی آدمها هم بزاره،  برای همین تلاش می کنند با یدک کشیدن عنوان اصلاح طلب سعی در اصلاح اطرافیان و حتی مورد داشتیم انقد پُر رو بوده که فکر می کرده چون یه قدم کوچیک در جهت اصلاح برداشته می تونه افکار یه شهر و یا حتی یه کشور رو هم تحت تاثیر قرار بده

این بدترین قسمت اصلاح طلبیه که باعث شده بنده به شدت از تغییراتی که باعث می شه از یک مورچه یه غول بی شاخ و دُم درست کنیم بی زار بشم

کلا" هر رفتاری که به موازاتش یک جریان سیاسی شکل می گیره، حتی اگه یک رفتار کاملا" انسانی باشه به گند کشیده می شه


پی نوشت:

کماکان حامی اصلاحات هستم و حامی دولت محبوبم ولی از بعضی بادمجون دور قابها به شدت متنفرم در ضمن اگر یاد بگیریم به شفعتی به عنوان  یک همشهری نگاه کنیم برامون فرقی نمی کنه شهردار باشه یا فرماندار، در هر حال خادم مردم در هر لباس و منصبی خدمتگذار خواهد بود و این طرز فکر شخص حاج حسن شفعتیه 

گاهی وقت ها دلم که می گرفت چراغ اتاق شهردار که روشن بود از پله ها بالا میرفتم و بدون اینکه کسی بپرسه این موقع تو شهرداری چی می خوای؟ می رفتم تو اتاقش و چند لحظه ای رو باهاش همزبون می شدم

نمی دونم الان هم درب اتاقش بازه؟!!


  • مهدی حاجی زکی

نظرات  (۱۰)

به نظر من تو خوبه بری سرت رو از گردن اصلاح کنی وخلقی رو شاد کنی...
اما همه اینایی که گفتی روهم یعنی چی؟
مثل یک اصولگرا حرفتو رک و راست بزن ما هم بفهمیم کی به کیه...
پاسخ:
اصول گرا اگه می خواست حرفشو مث ما رک و راست بگه که اسمش اصول گرا نبود
تو هم خودشو زیاد ناراحت نکن من خودمم نفهمیدم چی نوشتم
یه چیزی نوشتم از تو لیست حذفمون نکنی جیگر
بشتین بر اتاق سد حسن طاقو ولی ابی یا سرباز درو مثل شهرداری نی گیجیناژ بنارته بو ........
پاسخ:
اگه حج حسن ساربونو خوژ ویدر زونو اُشتراژ کا هاچیژنو 
سلام
به قول خودت و خودش: "خادم مردم در هر لباس و منصبی خدمتگذار خواهد بود"
البته اگه بعضی از اطرافیان چوب لای چرخش نذارند... .
پاسخ:
ایشالله که اطرافیانش رو خودش انتخاب می کنه که کلا" با چوب میونه ی خوبی ندارن 
سلام
داعشما..........................
پاسخ:
تو رو خدا فضای اینجا رو با این اسمای من درآوردی آلوده نکنید
به شدت از این اسم متنفرم
شریعتی میگه : مذهب زرتشت تا وقتی که وارد سیاست نشد، دارای روح تعالی گرا و دوست داشتنی و جذاب بود. و لی به مجرد اینکه شد دین حاکم بر جامعه و سر از سیاست در اورد، اولین قربانیش همون روح متعالیش بود!
چون تعالی و تغییر با ذات سیاست که بدنبال اقتدار و تثبیته جور در نمیاد.

شاید دلیل اینکه خیلی از دوست داشتنی هامون وقتی به مقام منصب میرسند ، دوست نداشتنی میشند همینه.
و درد عظیم اینه که اگه نخواند دوست نداشتنی بشند ، همونجوری تو افق محو میشند :(
پاسخ:
تو قربون که اندی تفسیرات فلسفیه
کلا" تو اگه مذقون نیای اون روز شب نمی شه
میمینک خوبی می شی :))))
سلام
دس به آش درس کردنت حرف نداره!!،عجب آش شله قلمکاری درس کردی!!.قدیمیا میگفتند(میری میری حاجی مکه یدفعه پیدات میشه )یا (نمیائی نمیائی وختیم میائی همه رو سر به هوا میکنی)این نشون میده که(( میدی همیشه کنج دلمون درو)).
کسیکه هرگزتا زنده ام فراموشش نمیکنم (حاج زکیه با اون خصوصیات انحصاریش).
اما اقا مهدی ،مردم خوانسار یه مدتی بود از نظر مسایل مربوط به شهرداری را با امنیت خاطر بهش نیگا میکردن واین صرفا بخاطر وجود یک مدیر اجرائی خوب وبی نظیری مثل جناب آقای مهندس سید حسن شفعتی بود، این فرد لایق ودانا وهوشمند ومردم دوست وکاردان و.......وازهمه مهمتراینکه اصلا اهل سیاسی کاری نبوده ونخواهند بود ایشان طی این مدت در شهرداری وخدمات شایسته ئی که انجام دادند نه اینکه به شهرستان خوانسار عزت بخشیدند بلکه ایشان اموزندگاری خوب برای دیگر مسئولین شهری نیز شدند که اگر اهل هر گونه تفکری هستین باید در چارچوب قوانین وعدم وابستگی به کسی یا گروهی به مشروحات وظایف اداری خود عمل کنید .
مهدی جان بعید میدونم شما متوجه حرف اخریم که در ذیل میخواهم بدان اشاره ئی گذار کنم متوجه نشده باشی ،اما من وظیفه دارم به یه نکته غفلت شده تلنگری بزنم و امیددارم که هرگز این حرف من واقعیت نداشته باشد .
جایگاه فرماندار یک جایگاه کاملا سیاسیست ،فرماندار حتی اگر نیروی خوبی هم باشد در پاره ئی از موارد مجبور به امضاء ماشینی خواهدشد ،یک فرماندار خوب کسی است که طی 4سال دروه ریاست جمهوری هرگز دستخوش تغییر وجابجائی نشود واین یعنی مدارا کردن با .......فرماندار باید نطاق خوبی باشد،فرماندار باید از نظر ستادی بسیار هوشمند باشد .شاید برخی از نیروهای اجرائی خوب کشور اصلا مایل به همکاری در ارکان سیاسی را نه دوست داشته باشند ونه پی گیر آن باشند.
من منتظر میمانم تا شهردار خوانسار انتخاب شود تا بعدا به تفسیر توی وبلاگم به این دو تغییر وجابجائی اشاره کنم .
ای خدا از انسانهای خوبت مانند شفعتی مراقبت کن و وی را برای خدمت رسانی بیشتر برای این مردم حفظش کن .من با تملق عرض میکنم که اقای شفعتی موهبتی بود که خداوند به مردم خوانسار داد.
پاسخ:
رحمت بشه اون شیری که خوردی منم با حرفات موافقم
باید دید آینده چه پیش خواهد آورد
طالبتم اصلاح طلب اجتماعی
پاسخ:
نوکرتم طالب جان 
مطلب قشنگ شما را خواندم و کلی لذت بردم و کامنت های آنچنانی بعضی از دوستان را هم تو سایت خوانسار نیوز دیدم و کلی متاسف شدم که چرا بعضی ها اینقدر جزمی و خشک با اصلاحات برخورد می کنند
به هر حال موفق باشید
پاسخ:
درود بر شما
پاینده باشید و سربلند
به نظر بنده شما فعلا هنوز زاییده نشده اید ...!
فعلا تابیده شده اید اندانی فقط...!
:)))
پاسخ:
مین روحتان :)))))
سلام

مرا ببخشید که مدتهاست به وبلاگتان نیامده ام و حالا هم که آمدم به این صورت آمدم!
بگذریم؛
بیکاری، یکی از مهمترین دلایلی است که خواسته یا ناخواسته و واقعا یا توهما منجر به بی انگیزگی بسیاری از جوانان زیباشهر خوانسار شده است. یکی بی انگیزگی که منجر به مهاجرت بیش از پیش جوانان از خوانسار و در مواردی، باعث رخ دادن آسیب های اجتماعی جبران ناپذیری گشته است.

امید است به کمک این تارنگار، بتوان اطلاع رسانی بهتری در زمینه ی کاریابی در خوانسار ارائه کرد تا بتوان پس از شناسایی پتانسیل های موجود در شهر، به ایجاد بهسازی در شرایط شهرستان نیز فکر کرد.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم.
www.karsar.blogfa.com
با سپاس
سید وحید صادقی
پاسخ:
شما را بخشیدیم
بار آخرتان باشد

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی